Menu

The Reserve at Browns Valley

Client:

Standard Pacific Homes

Project Location:

Vacaville, CA

Scope of Work:

Conceptual Design
Design Development
Construction Documents
Construction Observation

Project Type:

Model Homes

Project Status:

Completed 2014

Project Description:

As winner of the 2015 Community of the Year award, The Reserve at Browns Valley single family community features a landscape design that articulates the natural surrounding landscape and reflects the character of the architectural themes. Employing a combination of ornamental, drought tolerant and California native plant materials the landscape design creates a unique outdoor living space for each residences exterior style while unifying the community aesthetic that represents the integration of rural foothill living with suburban tree-lined streets.

Close

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/u688275379/domains/vandertoolen.com/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545